NIEUW: verzendkosten zien voordat je een account aanmaakt. Check de inhoud van je winkelwagen, geef onderin het scherm je postcode in en je weet meteen de verzendkosten. En; hoe groter het aantal in je bestelling, hoe kleiner de verzendkosten per stuk!

Privacy en persoonsgegevens

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Intra-pool kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Intra-pool, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Intra-pool verstrekt. Intra-pool kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam- Uw adresgegevens- Uw telefoonnummer- Uw e-mailadres- Uw IP-adres

Waarom Intra-pool gegevens nodig heeft

Intra-pool verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Intra-pool uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten (koop-)overeenkomst.

Hoe lang Intra-pool gegevens bewaart

Intra-pool bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Intra-pool verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Intra-pool worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Intra-pool gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Intra-pool maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Intra-pool bij Googlezoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Meer informatie over het privacybeleid van Google vindt u op https://policies.google.com/privacy

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Intra-pool te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Intra-pool heeft hier geen invloed op. Intra-pool heeft Google geen toestemming gegeven om via Intra-pool verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@intra-pool.com . Intra-pool zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Intra-pool neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Intra-pool maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Intra-pool verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Intra-pool op via info@intra-pool.com. www.intra-pool.nl is een website van Intra-pool. Intra-pool is als volgt te bereiken:

Intra-pool logistics equipment & supplies BV

Postadres                           Dorpsstraat 11, 3223 BG Hellevoetsluis

Telefoon                              +31(0)181 50 81 38 / +31(0)6 51 40 84 93

E-mailadres                        info@intra-pool.com

Intra-pool, 1-1-2020